Vi på Fasadputs Stockholm har specialiserat oss på traditionella fasadputser och arbetsmetoder.

Ingen fasadputs har evigt liv. Beroende på fasadmaterial så varierar också livslängden på en fasadputs. De som är gemensamt för alla fasader oavsett material så är det ingen fasad slipper undan ett fasadunderhåll. Alla fasader kommer att behöva en utförd fasadrenovering i varierande omfattning för att kunna  behålla sin funktion och sitt utseende.

Är du i behov av fasadunderhåll avseende din fasadputs?

Eller behöver din fasadputs total renovering? En mer genomgripande fasadrenovering kan bli aktuell när man upptäcker sprickor och bomputs i fasaden och kanske även missfärgningar och putsnedfall. I många fall vill man också bara förnya fasadens utseende utan att för den skull det finns något egentligt renoveringsbehov i fasaden. Vi hjälper dig oavsett dina behov.

Vi kan fasadputsning.

Vi har lång erfarenhet av fasadrenovering när det gäller putsade fasader så vi hjälper dig gärna med din trasiga fasadputs. Vi möter upp dom flesta behov av fasadrenoveringar i Stockholm och omnejd. Som fasadspecialister när vi utför en fasadrenovering är vi mycket noggranna med våra materialval och hur vi arbetar. Vi arbetar genomtänkt och lämnar inget åt slumpen. Tiden på en fasadrenovering skiljer sig åt beroende på storlek och dom renoveringsbehov som den aktuella fastigheten har. Vi erbjuder hållbara och vackra utförda fasadrenoveringar i Stockholm. Våra projekt kännetecknas av vackra fasader med höga krav på kvalitet och utförande. Med långvarig och god kunskap om fasadputsning utför vi dom flesta förekommande fasadputs och murningstekniker. Ofta består vårt jobb i att återställa fasadens ursprungsskick något som utöver hög kompetens kräver god kunskap om både utförande och material. Våra inköp av material kommer från marknadens bästa leverantörer.

Vi utför fasadrenovering i Stockholm Danderyd Enebyberg Bromma Täby Enskede Älvsjö Mälarhöjden Nacka Lidingö
Fasadputs Stockholm

Vi strävar för att ha en varaktig utveckling av vårt företag. Vårt mål är att kunna erbjuda samtliga tjänster som hör ihop med din fasadrenovering. I dag har vi ett team av kompetenta medarbetare som behärskar det mesta av förekommande arbeten inom fasadputs. Från moderna metoder till de mer traditionella. Vi på Fasadputs Stockholm arbetar enbart med förstklassiga och beprövade material.

Välkommen att kontakta oss!

Våra kunder är stora som små, allt från enskilda villaägare, fastighetsägare till bostadsrättsföreningar.